GESLAAGD OOGSTFEEST OP KINDERBOERDERIJ TANTHOF

Met meer dan 800 bezoekers en boven verwachting mooi weer is het oogstfeest op de kinderboerderij Tanthof – mede dankzij de inzet van veel vrijwilligers – meer dan geslaagd te noemen.
Vooral het gratis ponyrijden voor kinderen tot en met 7 jaar was zo’n succes dat de vier pony’s af en toe rust moest worden gegund.
De tent van scouting Marco Polo (met onder meer armbandjes maken, figuren bouwen met satéprikkers en broodje bakken boven een kampvuur) zat constant vol. Ook de Oud-Hollandse spelletjes en het springkussen vonden veel aftrek.
De Kindertuinen hadden zoveel belangstelling, dat de bloemen voor de bloemstukjes rond 2 uur op waren, hoewel er een groot pakket door de kinderboerderij was ingekocht. Met verder stands van de Papaver, de IVN en mooie aquarellen, imker Martin Pool, het Repaircafé, en natuurlijk een stand van de kinderboerderij zelf voor het werven van vrijwilligers, donateurs en adoptanten voor de dieren van de kinderboerderij, was er voor elk wat wils.
Ter versterking van de inwendige mens en kind kon men terecht voor wafels bij de imker, pannenkoekjes bij de dames Wil en Joke van het wijkcentrum, ijs, limonades, popcorn en suikerspin van de kinderboerderij zelf en als uitsmijter overheerlijke koffie via de Koffiecaravan van jongeren van De Border.

Oogstfeest3

Oogstfeest4

Oogstfeest5

Oogstfeest6

Oogstfeest1

Oogstfeest2